Slide thumbnail

Aan de slag bij

Horeca

Slide thumbnail

Aan de slag bij

Horeca

Slide thumbnail

Aan de slag

bij Horeca

Slide thumbnail

Aan de slag

bij Horeca

Vind jouw vacature

Horeca

Bij ons hotel en spa kan het natuurlijk niet ontbreken aan een horeca gelegenheid. Zo hebben wij voor onze hotelgasten een aparte ontbijtruimte waar zij kunnen genieten van een heerlijk buffet. Vanaf juni 2024 breiden wij dit uit en bieden wij ook front/live cooking.

In onze spa kan het natuurlijk niet ontbreken aan een horeca gelegenheid die bijdraagt aan de ontspannen sfeer waarvoor de gasten naar onze spa komen. Onze collega’s van de (open) keuken en bediening staan klaar om bij te dragen aan deze beleving. Samen met het team, zorg je dat het de gasten aan niets ontbreekt, van een kopje koffie, lunch, borrelhapje tot aan een 3 gangendiner, alles is mogelijk. Wij bieden deze service zowel aan in ons restaurant waarbij wij ruim 100 zitplaatsen hebben, als ook op het terras. Daarnaast kunnen gasten heerlijk genieten op de bedjes in de spatuin of in de relax ruimte.

Ben jij gemotiveerd en leergiering om alle kneepjes van het horeca vak te leren, graag in contact met mensen en wil je werktijden waarbij je in de keuken tot max 21.30 uur werkt en in de bediening tot max 23.00 uur werkt, bekijk dan snel onze vacatures!

Horeca vacatures

Bekijk alle vacatures

Staat jouw vacature er niet bij?

Maak een jobalert aan.
Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.