Slide thumbnail

Aan de slag

bij Hotel & Spa

Slide thumbnail

Aan de slag

bij Hotel & Spa

Slide thumbnail

Aan de slag

bij Hotel & Spa

Slide thumbnail

Aan de slag bij

Hotel & Spa

Slide thumbnail

Aan de slag bij

Hotel & Spa

Slide thumbnail

Aan de slag bij

Hotel & Spa

Vind jouw vacature

Hotel en Spa

Aan de rand van het Amsterdamse bos staat ons prachtige hotel met 70 kamers en onze spa die ook jaarlijks 100.000 gasten aantrekt. Het is de ultieme plek om optimaal te genieten van rust en ontspanning. Samen met het team voor het hotel en de spa, zorgen wij dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Hotel – Spa vacatures

Bekijk alle vacatures

Spa

In onze spa zorgen zowel de saunameesters als de spa medewerkers ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Samen zorgen zij dat onze gasten een uitstekend verblijf hebben, waarbij zij met een glimlach en volledig ontspannen de spa weer verlaten. Dit team is het aanspreekpunt voor de gasten, zorgen dat zij zich veilig voelen en iedereen de huisregels nastreeft.

De saunameesters zorgen voor heerlijke en wisselende opgietrituelen die afgestemd zijn op het moment van de dag. Hiertoe behoren ook klankschaal sessies, scrub rituelen etc.

Frontoffice

Bij de frontoffice hebben wij zowel een team voor de frontoffice als een team voor de backoffice. Op deze afdeling ben je het visitekaartje voor al onze gasten en wordt er gezorgd voor een prettig contact moment, of dit nu live aan de frontoffice is, per e-mail of telefonisch. Samen zorgen jullie voor het in- en uitchecken van de gasten, beheer van de telefoon, het afhandelen van reserveringen etc.

Ben jij een gastheer/-vrouw pur sang en wil je dat geen dag hetzelfde is, bekijk dan snel onze vacatures.

Beauty & Massages

In onze 13 behandelkamers bieden wij voor onze gasten diverse behandelingen om een nog grotere bijdrage te leveren aan hun dag ontspanning en zo een compleet aanbod te bieden.

De diverse massages die wij geven zijn: ontspanning, sport, hotstone, lomi lomi, ayurvedische, shiatsu, voetreflex en zwangerschapsmassage. Daarnaast hebben wij een luxe hammam ruimte. Tevens verzorgen wij diverse gezichtsbehandelingen die worden afgestemd op de huid van de gast en ook is er een mogelijkheid tot een pedicure behandeling.

Wil jij bijdragen aan een optimaal balans tussen lichaam en geest aan onze gasten en heb jij ervaring als masseur en/of schoonheidsspecialiste, bekijk dan snel onze vacatures!

Staat jouw vacature er niet bij?

Maak een jobalert aan.
Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.